peacemärke eller tallriksmodellen?

Gissa vad jag har kommit på? peacemärket och tallriksmodellen ser nästan likadana ut, förrutom ett streck.

31maj

Mina finaste solglasögon och mitt vackra glasögonhalsband har gått sönder. Tänd ett ljus för dom.

Dop idag då. Min kusin var sjuktsöt! jag tänker kidnappa henne, muhahah.

Nu sitter jag och käkar torra flingor. Vi hade ingen smaksatt youghurt och jag vill inte ha nån äcklig fil.



kramikram♥


<3

Jag vet, jag är sämst på rubriker. Nu ligger jag och lyssnar på väldigt lugn musik, tänker på att det bara är två skolveckor kvar och gäspar lite.  Underbart. Är väldigt trött vilken inte är speciellt konstigt med tanke på att Emelie väckte alla i tältet klockan halv 8 i morse. Jäkla unge.

Imogon blir det dop, då ska jag få träffa min kusin som jag aldrig har träffat :)

kram♥

30maj. Bilder från tältningen

 En sjukt läskig gubbe som står på en skorsten.

 





Orkar varken ladda upp nå mer bilder eller skriva just nu. Men det var kul i alla fall.


puss♥

ny header

Ny header. Ganska tråkig, men den är bara för just nu, ska fixa en ny inom snar framtid.

puss♥

29maj. Grattis till Sophia Lundmark!

Hahah, idag vid lunch ringde Sara och undrade varför jag inte var i skolan. Jag hade sovit över. Jag är duktig. Mamma dick i alla fall sjukanmäla mej så jag slapp resten av lektionerna också. Heheh, skönt.

Ikväll ska jag , Sara, Emelie, Sophia, Josefine och Lisa tälta. Skojskoj. 

Och GRATTIS sophia som blir lika stor som jag idag! Sen får vi se när hon blir lika stor som jag mentalt, det kan ju ta ett tag!

Puss&kram&nypistjärten!♥ 


28maj

Nytt linne, köpt på b.young. Ska på dop på söndag, då tar jag det. Blir möjligtvis detta på skolavsktningen också.

 
Nu ska jag till stan och köpa födelsedagspresent till Sophia. Tönten fyller ju år i morgon !


kyss♥

27maj

Hejsan! Nu ska jag snart gå och lägga mej, annars kommer jag aldrig upp imorgon . Imorgon är även första lektionen idrott, väldigt dåligt placerad om du frågar mej. Orkar förmodligen inte med den, men  jag ska försöka. idag har det varit konstigt väder, sol i ena sekunden, spöregn i andra. När jag åkte hem idag var det som att åka genom en dusch, en väldigt stor sådan. Två minuter efter jag hade kommit in innanför dörren sken solen igen.

Ett litet oinnehållsrikt inlägg som vanligt :)

 


Bilder från en väldigt solig håltimme.



kyssar♥


26maj

Hejsan (: Allt bra? Jag har haft en väldigt bra dag i alla fall, frossat i D-vitamin (från solen då) underbartunderbart. Men jag har inte sett speciellt bra ut. Fucking bad hairday SCREWYOU! + att jag har haft mörka ringar under ögonen, screw that to! Tog bara mascara i morse för jaa, jag har lite problem med tiden på morgonen om man säjer så. För mycket sovande och rågloende på "vakna med the voice". Heheh älskar det programmet.

Ska sluta inlägget med att gratta mormor och moster på födelsedagen och visa lite bilder på wants.



 Bägge från bikbok!


kyssar♥


25maj. Grattis pappa!

Hejsan! Idag har jag varit på stan med Jossan. Hittade ett linne som jag ska ha på skolavslutningen. Det var ju väldigt skönt så att jag inte behöver gå i pyjamas. Till det ska jag ha svarta shorts hade jag tänkt. Fotar och lägger ut ikväll kanske.

Och grattis till pappa som fyller år idag! Ska snart och fira honom.

kyssar♥

morrn peeps

Godmorgon ! Godförmiddag för vissa och god eftermiddag för vissa. Beror lite på när man vaknar dedär. Jag har letet ihäjl mej efter ett par skor jag hade förra året, rivit ut garderober och stökat runt i förråd men jag hittar dom inte. Jag blir suuur. Men däremot har jag hittat 2 par shorts, ett linne och ett par solglasögon om jag typ använde en gång förra året och sen tappade bort dom. Det var ju bra i alla fall. Men jag vill ha mina fina skor. Kanske har mamma snott dom? Får leta lite hemma hos mamma också.

Och bara så att alla vet har jag pillat sönder min eskejpknapp (stavning) på datorn.

hugs♥


24maj

Mmmmm jag älskar helg/lovnätter. Speciellt hos pappa, för här är allt så tyst och mörkt. Jag är alltid pigg på natten och jag får lättare för att tänka och skriva , och jag får vara för mej själv.
 
Meeeeeeeeeeeeeeeen. Jag vill inte tillbaka till skolan på måndag. Jag längtar till sommarlovet. Jag är inte skapt för att gå upp klockan halv sju på morgonen. Jag blir trött när jag blir trött, och det är väl inte så säkert att det är åtta timmar innan väckarklockan ringer? På sommaren får man göra som man vill, och man har ingen press på sej. Men nu är det inte så långt kvar. Ska försöka hålla ut.

Jag längtar så sjukt mycket till i sommar. Jag och Jossan och flera ska rymma till göteborg och sova i tält. Men berätta inte för våra mammor och pappor (a).   Hihi vi är så busiga alltså.

hugs♥

natti

Godnatt alla coolpeeps, nu ska jag krypa till kojs med musiken in my ears som vanligt. mmm, Eminem och Flo rida
FTW. Puss&kram&nypistjärten.


hugs♥

 ohyea!

<'3

Fin rubrik.
 En grön tjocktröja i dålig bildkvalite. Jag hittade inget till skolavslutningen. Sällan jag? Jag hittar aldrig något till skolavslutningen. Så det blev bara en tjocktröja. Funderar på att komma i pyjamas.

Hahah min lillasyster kom nyss upp och sa att jag hade glömt att stänga av duschen. Hur kan man glömma att stänga av duschen?
 

Och jag somnade runt 6 på kvällen och vaknade 9. Jag hade ingen aning om det var morgon imorgon eller kväll idag. Jag var tvungen att fråga. Tsss.

hugs♥ 


22maj

Vart inge åland igår, tack och lov, men istället vart det grönalund, hihi det var bajskul. Fast jag vågade inte åka nya, då skulle jag ha bajsat på mej. Men det var kuuul.

Idag ska jag till valbo med Emelie, ska försöka htta nått till skolavslutningen. Och den här månaden ska jag försöka spara lite pengar. Önska mej lycka till.

hugs♥

20maj

Hejhej. Vad konstigt det är, jag sov ungefär 9 timmar i natt (vi hade sovmorgon till fem i havl tolv hahahahah. iliked it) när jag vanligtvis brukar sova sex eller sju timmar och ändå var jag hur trött somhelst idag. Jag får inte riktigt ihop det. Får man mer sömn borde man väl vara piggare?

Och nu är vi lediga torsdag och fredag, inte helt fel. Imorgon ska jag typ till åland med familjen. Hmmm, inte det roligaste kanske. Vad ska man göra där såhär års? Men följer inte jag med stannar dom hemma och ja. Mina gratis sms har gått ut också och där man kan tanka på har stängt så inte ens mobilen har jag. Grr.

Men nu ska jag sticka, vi syns och hörs :*

hugs♥

18maj

Hellu faaaans! Känns som att jag dissar bloggen skarpt these days, men heheh, jag bryr mej inte. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger/skriker med, vad elak jag är mot min familj egentligen. Mihiiiiii. Nej men jag har tråkigt. Trött är jag också, men vad kan man förvänta sej av en måndag? Jag skriver ganska ofta när jag är trött har jag insett.
 
Men ha det bra peeeps så hörs vi.

hugs♥

Jihå, min nya. Den heter Tabhita Karlsson. Mahahahhaha


16maj

Hej, jag har haft en bloggdissarvecka, vet inte varför, det var inte direkt planerat. Igår var jag med Jossan i valbo och ville bara slänga upp det jag köpte, för ni vet, jag vill ha det dokumeterat, hehe.

 T-shirt och hippieband är från gina tricot, och skorna, skorna, SKORNA. Jag ääääälskar dom, ska gifta mej med dom och skaffa bruna platta barn. Åh. Undra om man får gifta sej med en sko? Hehe jag är skosexuell i alla fall. Dom kommer i alla fall från din sko and im in love.

Idag ska jag leka med pinnLinn, fast först ska jag ner till prix och hämta mobilen jag har beställt lite fort :D åh jag äääälskar den med, hehe.

hugs♥

mwfwlmgkrewlmngkltr

Gush, jag håller på att bli gammal. Jag är redan trött. Jag blev aldrig trött på kvällen förut, hoppas det inte upprepar sej. Det är inge kul att vara trött denhär tiden. Nu kommer jag antingen somna på tangentbordet eller spy över datorn. Mmmmmyyysss. 

Idag har jag varit med busIda för allas information. Det var kul. Hon är busig.

Jag är sugen på kinesmat. Det har jag varit sen sist jag åt det. Och nej, det heter inte kinamat som alla säger, det heter kinesmat. För kolla, om kineserna skulle äta våran mat skulle ju inte dom säga; kom så äter vi lite sverigemat, det låter väl mera logiskt om dom säger; kom så äter vi lite svenskmat. Just det. Och vem är smartast som vanligt? Jag såklart.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova. MMMMMMM

hugs♥ 

9maj

Godmorgon fans of mine!  Vad tycker ni om designen? Jag tycker den kan få godkänt med tanke på att det är första designen jag har fixat helt själv. Idag har jag vaknat, ätit och kollat på my super sweet sixteen. Och eftersom att älskade solen skiner så ska jag nog ut och sola sen. Mmm ilove it.

hugs♥

äckelpäckel

WHATAFUUUUUUUK! Jag har försökt lägga in nya headern, och det har gått bra, men den gamla headern har stannat kvar och liksom legat ovanpå den nya. Ush, snacka om att jag är sur. Den gamla headern kan ju ta sej i stjärten, för just nu hatar jag den.

hugs♥


8maj

Heeeh, dålig skönt att sluta klockan 11. Mihi, slipper franska, engelska och svenska. Ska snart hitta på något med some people. Bara så att alla vet så håller jag på att flytta till donken, har varit där hur många gånger somhelst senaste veckan. Im gonna be a fataass.

Nu försöker jag få in nya headern. Rättare sagt en gjort. Men jag ska klara det själv.

hugs♥

nytt kort.

Jaha. Då var det så att jag har tappat bort mitt kort och beställt ett nytt. Vad är det? Fjärde gången? Jag är så klantig att jag själv undrar hur jag lyckas. Jaja, tur att man kan få ett nytt i alla fall. 
 
Och jag har gjort en ny header som kommer snart. Då slipper jag den här tråkiga, tack och lov.


hugs♥


6maj

Musikprovet var inte förren om 2 veckor. Lucky me. Onsdag är verkligen lilllördag på riktigt för mej. Har kort skoldag med lång sovmorgon och ganska slappa ämnen. Men för allas information mår jag inte alls speciellt bra. Ont i huvudet och trött som en mört. Underbart rim där som jag själv kom på nyss faktiskt. Sen försökte jag få bort tröttheten genom en kopp kaffe, vilket resulterade att jag fick ont i magen också. Härligt. NOT. Bläbläblä. Lärde oss nya ackord på musiken också. Nu kan jag spela "stand by me". Å, jag älskar att spela gittarr. Och jag älskar Taylor Swifts musik. Iallafall det mesta.

Bara för att jag och Jossan är snyggast får vi stå för bilden. Ily sunshine <33

Halvskumt inlägg men vad förväntar ni er. Nu ska jag käka ipren.

hugs♥


6maj

Gomorgon! Ush vad trött jag är, ibland kan man bara inte sova. Snart blir det skolan med musik och musikprov som jag inte har läst på ett skit till. Jag kunde ju ha läst på nu, men då är problemet att jag inte ens har fått pappret. Jaja, det går som det går.

Såg på Ugly Betty igår och thank god att Connor och Molly gjorde slut ;) 

 Jag är lika med en stekisch (och ett ego, haha)

hugs♥


hey guys

Och gissa vad? Jag slapp franskan idag, eftersom att vi slutade så tidigt, när jag fick veta det fick i stort sett hela skolan höra ett lyckoskrik utan dess like. Blev något glad där, heheh.

När skolan var slut åkte jag, Sophia, Josefine och Anna in till donken och käkade. Var lite busiga, sprutade lite is på varandra med sugrör och sådär. Vi gick till stan och jag hittade ett par jäääättefina gladiatorsandaler som jag nog ska köpa vid senare tillfälle. Idag köpte jag ett par solglasögon, något man aldrig kan få för mycket av, mohihihi. När vi var på team sportia drygade vi med Anna genom att hoppa runt och krama henne och skrika lite (vi har seriöst damp) Jossan bestämmer sej för att vara lite extra busig så hon håller fast Anna och vrålar för full hals : HÄRLIG KRAM, MYSIG KRAM, KRAMAAAAAR. Och då står en tant och verkligen råglor på Jossan.  HAHAHA jag AVLED.

Jag insåg just att ni kanske inte alls tyckte det lät lika kul, mehehe. Äh, jag tyckte det i alla fall (a)

 Vi tog en parkering ^^




 Mina nya.

Dagens låt är helt klart Taylor Swift - lovestory. Den är underbar.

hugs♥

4maj

Hejsan! ska iväg till skolan nu, var i stort sett allt jag tänkte säja. Idag har vi franska, skjut mej liksom. Fast vi slutar halv ett idag, jippi. Kanske slipper franskan då? Haha sällan jag inte håller reda på sånt. Jaja, ha det så bra i alla fall.

hugs♥

dagens

Här är dagens outfit! (jagvet, dålig bild)



jeanstighs från ginatricot

linne från zara

kofta från lager 157 (hahahahah)

"hippieband" som sitter fult här, ginatricot


också hittade jag min kamera! gissa om jag blev glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad :D

hugs♥

5maj

Jag sitter och lyssnar på Jason Mraz - Im yours. Fy vad den väcker minnen alltså, minnen från ungefär den här tiden för cirka ett år sedan, stockholmsresan, sommarlov och när jag Josefine och Emelie umgicks hur mycket somhelst. Det var helt klart en bra tid. Samtidigt skäms jag över hur jag var då, herregud liksom, det är sjukt vad mycket jag har växt på ett år. Jag är fortfarande jag, lika flummig och konstig, men ändå helt annorlunda. Och som tur var använder jag inte samma kläder. Haha, tack för den.

Om ett år kommer förmodligen låtar av Jordin Sparks och Billie the vision and the dansers påminna mej om denhär tiden.

 Jag för typ ett år sedan. Alltid samma pose på alla kort. Hmm?

hugs♥


rubrikkkkkkk

Jag erkänner, min blogg är ganska tråkig. Eller väldigt tråkig rättare sagt. Iallafall headern, får fixa en ny någon dag när jag känner att jag har tid. Resten är jag nöjd med(tack micaela!)  , det som jag inte har fixat själv såklart. Hmm.

Jag saknar min kamera. Jag har tappat bort den och jag håller på att dö utan min Bengt. Jag hatar att ta kort med en 2 megapixels mobilkamera. Jag ska till pappa imorgon och är den inte där tar jag livet av mej. Eller något.

Jag blir så arg på mej själv också, för det är så typiskt mej att tappa bort saker. Och att ha namn på grejjer, hahah.

Nej men nu ska jag sova.


My babe<3<3 Kanske inte världens bästa precis men den duger mer en nog till mej.


hugs♥

2maj

Hejsan! Idag har jag inte hunnit med mycket, vaknade ganska nyss. Käkade mammas tomatsoppa, låter ganska snuskigt, men tro mej, det är bland det godaste som finns! Och solen skiner ute, jag ska helt klart ut och sola sen. Jag ska försöka få bort lik-looken innan det blir riktig sommar.

Jag håller på att ladda ner ett bildredigeringsprogramm som förhoppningsvis är lättare att göra en header med än det gammla. Så ikväll kanske jag har lyckats fixa en design. Hoppas.

hugs♥

1maj

Hejsan! Igår blev det som sagt mys hemma hos Anna med tjejorna. Vi kollade på film, och det var kul. Men nu är jag grymt trött. Sov knappt 3 timmar inatt. Orkade inte gå på raketinnebandyn, men spela roll det var säkert inte ens kul där. Men nu är det maj i allafall och jag är sjukt glad över det! Det är bara en månad och tio dagar kvar till skolavslutningen och jag längtar ihjäl mej! Den här sommaren ska bli den bästa någonsin, det känner jag på mej. Bara ha kul hela tiden och inte alls tänka på prov, läxor och annat tråkigt. Kan det bli bättre liksom? Nej jag tror inte det.

Och ikväll ska vi grilla, ett STORT tecken på att sommaren är påväg, mums!

hugs♥


RSS 2.0