heeey

Som ni ser uppdaterade jag hemm hos Anna, det blev ju ett väldigt seriöst inlägg ;) I allaefall så firade vi Anna. Fick morotskaka och kladdkaka, mums. Anna slingade håret, assnyggt. Fast lilla människa, du färgar håret så ofta så snart tappar du det, hhaha. Men det är lungt, jag älskar dej i alla faaaaaaaaaall :) Amen, vi hoppade studsmatta, busade och hade allmänt kul. Sen kom även Lisa och Ida och joinade. Vi drog ner och kikade på Lisas träning, sen åkte vi bara runt. Vi gick in på Ica i 5 minuter, och när vi kommer ut  är Lisas cykel borta. Alltså jäkla misslyckade människor som går runt och snor cyklar? Så lågt skulle jag aldrig sjunka. Sen gick vi och letade efter den hela kvällen, för den kan ju ligga i vilket dike som helst. Men icke.

Och jag glömde min kamera med alla bilder från idag hos Anna. Grrrrrrr.

Också har jag, Emelie, Anna, Josefine, Sophia och Sara skaffat blogg. borntobesixx .blogg.se . Nu ska jag fixa en header till den. Huh.

puss♥

parteeey?eyydäää?

Oja, nu äre party här hos Anniiiiiiipannniiiii. OCH JAG KLEV I BAJS! Och det är INTE jag som är äcklig, det är Anna som har hundbajs liggandes i trädgårn. Justdet. Lisa har gasbesvär. Oja.

puss och kram och nyp i stjärten♥

DAGENS AOOOOUTFITTT

Linne, Gucci - 20.0000

Skor, jimmy choo - 5.000

byxor, acne - 2.000

plastpåse, coop - 1.50

HAHA min vanliga humor. Tänk typ någon stor bloggare HAHA.

puss♥

30juni

Hejhej! Idag ska jag och mina flickor fira Anna som nyligen har fyllt fjååårtis, grattis pullan, aj löv yaa. Var på stan igår och köpte present. Mihihi jag tror det blir perfa till lilla Annibananipyttipanni. Oja.

 Glass på stan

 Sötaste flickorna. Varför är det bara Emelie som är social på bilden? (om någon av er vill att jag ska ta bort den är det bara att säja till så gör jag det på en gång!)

 Sen gick vi och gungade på lidlsnopppäronet hihi.
 Sen slog vi in Annas paket. Shit va snyggt det blev. Notera även att vi har en godjul etikett. HAHA.

Nu lyssnar jag på grotesco - solstingeling fett frääääänt.

Puss♥

inköp från stan

 Skor och väska från lindex. Och tofsar från kicks, jag suger på att ha koll på tofsar, jag lägger jämt ifrån mej dom någonstans när jag har använt dom en gång. Lite tattigt att köpa skor och väska på lindex skulle nog vissa tycka. Men jag vart kääääär i skorna. Väskan kan jag däremot inte bestämma mej för om jag älskar eller hatar. Hmmmm.

puss♥ 

inköp från danmark





Hej här var vi emos! hehe liiiite mycket svart över den här bilden...

ett par svarta tygskor och ett par chinos. Naaaajs


puss♥

happpierrr

Heh, något gladare nu. Eller mycket gladare nu. Så sjukt skönt att veta, att man har en person som finns där, vad som än händer, en person man kan lita på och vara sej själv till 100 procent med. Och visst vi har fortfarande mycket att reda ut, men att veta att du finns, det är värt allt.

På kvällen var jag ute med Sofie och sedan kom även Linn, hade sjukt kul: " Jag har brutit mina shades" herregud alltså, jag skrattade så jag fick ont i magen, och nej, ni förväntas inte förstå det där, hihi,



puss♥

28juni

Hej! Nu är jag hemma, men är på ett sjukt jäkla pisshumör. Jag orkar ingenting. Orkar inte blogga heller. Jag får återkomma.

hej♥

19maj

Glad midsommar får man väl börja med och säja. Hela dan igår och hela dan idag har jjag varit i Rättvik med pappa och company. Nu ska jag packa för i morgon ska jag till danmark med mamma och company. Hoppas verkligen att det är sol i Danmark till skillnad från här. Annars skjuter jag mej eller något. Imorgon ska jag upp klockan 4 (!?) för att hinna med tåget. Känns som att det inte är sån stor ide att ens gå och lägga sej...

Blir nog inge bloggande därifrån, men om jag hittar en dator får jag väl slänga mej över den, hehe.

Ha det så bra så länge så ses vi när jag kommer hem,

kyss♥

KLART!!!

Nu är designen klar. What do you thinkkkkkkkkk?

på återseende♥

(om) 17juni

Jaha hej. Eller något.

Idag gick jag upp klockan 9 efter cirka 4 timmars sömn. Vad gör man inte för att följa med Anna till hennes älskade solarium? Solade själv också. 4 minuter. HAHA.  Som tur var kunde man ha en stoooor glipa öppen, annars hade jag väl slängt mej ut. Efter det drog jag och Emelie ner till stranden. Badade. Det var kallt. Men skönt. Drog hem. Sov. Vaknade. Satte mej här. Imorgon ska jag tydligen till någonting som slutar på vik och börjar på något annat. Jag vet inte vad det hette, fråga min pappa.

Jag börjar redan, efter en veckas sommarlov, få ångest för att skolan ska börja igen. Varför kan man inte få ha sommarlov året om? Jag ska bli statsminister.

Nu är jag sugen på chokladmunkar och te. Te ska väl nog gå att ordna, synd bara att det var munkarna jag var mest sugen på.

Ses någon dag, puss1♥

(om)16juni

Heeey. Idag ställde jag klockan på 9 men jag stängde av den. Gissa när jag vaknade? HALV 4? Alltså shit.

 Det blev inget solande i alla fall, men jag tränade och va ute och gick med Nicole på kvällen. Imorgon SKA jag upp och sola, efter det ska jag åka och bada med Emelie om det blir soligt. Man hoppas ju på det bästa.

Vart bara kort,

kram♥

16juni

Hejsan! Efter stan var jag och Anna ute. Vi blev jagade av en asläskig mås inne på en dagisgård. Haha kul att veta. Sen lyssnade vi på musik och chillaaaaaaaaaaade. Mjaa. När jag kom hem fick jag värsta rycket och började städa vårat badrum? Jag som hatar att städa.

Imorgon ska jag upp tidigt. Klockan nio. Idag gick jag upp klockan kvart över 3. Jag och Anna ska åka och sola solarium. Ojojoj, hur ska det  gå för mej och min cellskräck?  Efter det ska jag åka och gymma med mamma. Bra för mej att röra lite på fläsket, jag äter hur onyttigt somhelst och tränar aldrig.

puss♥

15juni

Idag blev det en sväng till stan med Emelie, Sara och Anna.

 Köpte en bikini. Jag var i akut behov så det kanske inte blev världens finaste, men ganska fin var den endå. Sen slog jag till på örhängen och ett halsband från kicks. HAHA jag har inte ens hål i öronen.

OCH JAG HAR HITTAT MIN KAMERA! Gissa om jag blev lycklig?

puss♥


Bästa låtarna just nu (ja enligt mej då)

 jag vet att några är ganska gamla ja, och jag vet att det är helt olika stil på låtarna ja. Och dom kommer inte i någon speciell ordning. 

• Ayo Technology - 50 cent, Justin Timberlake

• We made you - Emeinem

• Dead and gone - T.I feat Justin Timberlake

• In the ayer - Flo Rida

• Missing you - Tyler Hilton

• Glad - Tyler Hilton

• Love is my drug - John ME

• You better watch out cause I like you - Bille the vision and the dancers

• Losing you - Dead by april

• Fairytale - Alexander Ryback

• Jason Wade - You belong to me

• She's a freak - Infinete mass

• Skin - Ras Cricket

• Jason Mraz - Sleeping to dream

• Jason Mraz - You and I both

• Beautiful, dirty, ritch - Lady Gaga

• Crazy  - Simple plan

• God damn you're beautiful - Chester See

• Untouched - The Veronicas

• Fuck you - Lily Allen

• Our song - Taylor Swift

• Teardrops on my guitar - Taylor swift

• Love story - Taylor Swift

• You belong with me - Taylor Swift

• White horse - Taylor Swift

• Freeze - Jordin Sparks

• This is my now - Jordin Sparks

• Just for the record - Jordin Sparks

• Heartache on the dancefloor - Janet

• STARSTRUKK - 3OH!3

• Harder, better, faster, stronger - Daft Punk

Oj, det blev ganska många hehe. Och det kunde ha gjorts myyyyycket längre. Men varsegod alla med låtbrist! 

puss♥

14juni

Hallihallå :) Här sitter jag i godan ro och äter en extremt dyr nattmåltid bestående av nudlar. Fråga mej inte varför, det hör lovnätter till. Jag äter nästan aldrig nudlar annars, men nu är det gott.

Vad har jag gjort idag då? Eller nja igår för att vara exakt klockan är ju över 12. Iallafall var jag med Sara och Emelie och kollade på film. Vi såg "itaket lyser stjärnorna" eller "i stjärnorna lyser taket" som Emelie brukar säga. Den var bra. Rekomenderas. 

Nu hörs vi förmodligen imorgon eller senare idag om man ska vara korrekt.

ha det bra tills dess!

kram♥ 

13juni

hejsan, men usb-sladd krånglar så jag kan inte ladda upp bilder från skolavslutningen. Men dom kommer senare.  Promise.


Som ni ser har jag en ny header också. Men bakrunden gick inte att byta till en färg, så jag ska testa med ett annat tema någon dag när jag orkar. Nu ska jag fixa mej och sen ska jag hitta på något med några flickor :)

på återseende♥


11juni

SommarsommarsommarSOMMARLOV vafan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så jäkla najs. När skolavslutnigen var över gick jag hem och sov några timmar (?) Sen käkade jag med familjen Sen bar det av till Skogen i Järbo. Vi gick till stranden och badade i pissvädret och grillade. Min korv rullade av grillen helatiden och dom andra satt och skrattade fast det inte var kul för min korv blev sandig. Efter det gick vi vilse i skogen. Sen hittade vi stugan och satt och skrattade och pratade hela natten. Tydligen pratade jag i sömen också. Jag har pratat i sömnen typ en gång förrut. Enligt Jossan skrek jag: SÅÅÅÅS. Hahah.

Sen när jag kom hem gick jag och la mej och vaknade klockan halv 6 på kvällen. Typiskt mej att vända på dygnet och ägna resten av sommarlovet att vrida tillbaka det. Men ska vädret fortsätta vara såhär spelar det ju egntligen ingen roll när man är vaken.

Bilder kommer senare!

puss♥

9juni

Hej! Hade nån sorts klassdag idag från 9 till 11. Nice. Spelade typ brännboll och något annat. Senare ska jag ner till stan och köpa engångsgrillar och sojakorv med Jossan, Anna, Emelie och Sophia. Imorgon är det ju skolavslutning :D Mihi, då ska vi sova i stuga i järbo och grilla. Mysmys.

 summerpic fotad by me.

Puss♥

6maj

Gud vad jag är stolt över mej själv! Idag cyklade jag hem till mamma i pjamasbyxor, rufisgt hår och gladiatorskor. Hejdå utseendefixering!  Idag har jag och Linn liggit i sängen och kollat på film hela dagen och nu väntar vi på att våran mat som vi har beställt ska komma. Vi är smala vi.

puss♥

5maj

Hejsavejs! Idag har jag spelat golf! Det gick jättebra... ELLER INTE haha :') Det var ganska kul. Men kallt. Men vi var inte tvungna att cykla. Vi kom på att man kunde åka buss. Och det var världens snyggaste kille som jobbade där :O Hihihihihihihi.

Sen stack vi till stan och var där i flera timmar. Jag behöver massor av saker. Men jag har inte så mycket pengar. Tröööögt.

 Anna sittandes på någonslags djur i högbo. Haha.
Sara sittandes på samma slags djur. Cutiepaiiii.
 Emelie in action.

Josefine in action.

 Me in action... hehe, känns som att jag bjuder liiiite på mej själv när jag lägger ut den här.

Puss♥

4juni

Hejsan! igår måste någon ha trampat på en spindel för det regnade asmycket idag. Idag har jag chillat innomhus med Linn. Och vi skrattat hur mycket somhelst, haha.

Imorgon ska jag till Högbo på idrottsdag och spela golf. Det låter ju ganska okej. Men vi får ingen skjuts dit av skolan utan måste ta oss dit själva. Min pappa jobbar ju, så om ingen annans föräldrar kan skjutsa får vi cykla. Det är ju minst en mil. Spöregnar det imorgon blir det inte speciellt kul, då tror jag seriöst att jag skippar det. Busbus.

puss♥


sorgens dag

 Bara jag som tycker det är sorgligt att klippa bort åkband? Mitt från grönalund började bli lite väl skabbigt...

Prov i morgon. Får se hur det går...

puss♥

3juni

Hejsan! jag sitter och kollar lite på franskaläxan för en gångs skull (haha gör aldrig läxor annars) och jag blir lite halft förvirrad här. Vi ska lära oss saker man kan tycka om, och en av sakerna är rasism? Mkej liksom.

Nyss kom Sara och Carro förbi och drack vatten i min trappa. Haha, intressant.

Tänkte plugga SO idag också, men som vanligt gör jag precis allt annat än att att plugga. Men har kommitigång så fint med franskan så det kanske SOn går av sej själft liksom.

Lyssnar på Janets nya låt; heartache on the dancefloor. Grymt bra. Älska att det är Juni också!

puss ♥

RSS 2.0