30september


Felicia toooday :) jag kan ju säga att jag ääääääääääääälskar min sjal.

Idag var jag först i skolan. Jossan tvingade mej att skrika PLASTRÖR med mansröst. Och jag drack en caffelatte. antecknar ni ? Nu kollar jag på idol. Jag gillar Clara, Jon och Erik. Fast det har jag nog sagt förut. Hah.

Sen åkte jag och Linn in till västanbyn, vet knappt vad det är, någon liten random by typ. Konfa vare vi skulle på där. Det var wierd :S

Nu äre "dagens man" på tv4+ men min och Linns idol, CAOOOLINA GYNNING. haha, ska visa tt klipp med henne sen som jag och Linn älskar. Men det är greys samtidigt satt det blir att byta lite.

puss1




29september

Kollar på idol och hjar kommit på att Clara kommer att vara en av min favviiiiiisar :) Sen diggar jag Erik och Jon också. Ville bara säga. Nu äre Mariette, och hon ser lite psyko ut. HA

sorry för otroligt kass uppdatering, puss

28september

anmen tja :) Hur är läget?

nåt läskigt har hänt. Det började för två veckor sedan när jag vek ihop mina kläder och la in dom i garderoben, bara för att jag blir lycklig av att hålla på med mina kläder. Sen dess har det bara fortsatt. Nu sitter jag i ett välstädat rum. Dom som brukar vara hemma hos mej vet att jag brukar förvara istortsett alla mina grejer blad dammet på golvet eller i sängen. Nu är sängen bäddad? Herregud, säg när den var det sist. Men jag trivs. Det är skönta att ha det såhär. Men jag har det som vanligt i rummet hos pappa och här lägger jag upp sminket i rader?  Wiiiiiiieeeerd.

Jag har hittat kameraladdaren så nu kanske det blir lite mer bilder här också. bra va? :)

 På bilden är min syrras vandrande pinne Sture. Hon har fyra stycken och alla heter Sture? Aja, grymt äckliga ärom. Tog bara första bilden som kom upp om ni undrar vafan jag visar upp den för. haha.

puss ♥

26september

MHAhahah.¨
Hejhej.
jag
sov
hos
anna
.

Vi tände brasan helt själv :') hahah det var bra gjort. Men radion sattes på mitt i natten, och dörren i vardagsrummet flög upp :O creapy... Anna frågade mej hur man gjorde när man flög? jag bah: ehh, Anna? man KAN inte flyga. Hon bah: jag vet, men hur gör man?  Jag bah: *suck*

Förresten försökte jag mobilblogga bara för att testa, men det gick inte.

pussssssssssssssssssssssssssssss med 1000000 s


25september

Godmorgon, har egentligen sovmorgon till tjugo i tolv, men det blir fem över elva idag för vi har skolfoto. Herregud, jag var helt oförberedd på det. Men det blir bra.

Jag har tid att ta det lungt, och det är så jävla skönt. Just nu försöker jag hitta kläder samtidigt som jag lyssnar på musik. Nice.

Vi ses sen. ELLER INTE!!!! HAHAHHAH.

aja, pussilepusspuss♥

24september

hejtjollahopp :)




Så såg jag ut idag. Ursäkta mitt småstökiga rum btw. För att vara mitt rum är det ganska städat, men inte för andra rum.

Idag var dansen inställd :@ Sånt gör mej sur. Nu ska jag i alla fall plugga USAs gamla presidenter. Prov i morgon, och jag ska verkligen börja plugga till sånt nu. Det är värt en applåd.

jag saknar min Linn, <33


puss

23september

Hejhej bloggish :)
Idag har jag varit i skolan. Det var busigt, mer får ni inte veta. Sen jag kom hem har jag gjort en läxa, kollat på idol och tvättat löshåret. Ovanlingt mycket vettiga saker för att vara jag. Vad har ni haft för er? =) 

 såg typ fet ut på bilden, men whatever, såhär såg jag ut idag i alla fall.

Nu ska jag duscha fast jag egentligen inte orkar. Men mitt hår är så fett att pappa inte tog smör när han stekte, han drog handen genom mitt hår istället. To mutch information? yes indeed.

puss på alla ♥

22speptember

arwww :)

Vad händer? Jag har vart i skolan today. Men jag sov över. Icke bra. Blev inget löshår, mjukiskläder och knappt nå smink.
Påvägen hem körde Anna mej i en kundvagn en bit? sen gömde vi den i skogen :S Haha fråga inte. Sen drog jag hem till Ida och ska vara med henne senare också trorja? Men jag vet seriöst inte om jag orkar. Lär fixa engelska läxan -.-

puss och kjam skumbanan :)


21september

Tjena ! =)

Idag i skolan snurrade jag och Jossan runt samtidigt som vi höll armkrok. Då råkade vi springa in i ett skåp. Mitt ben gör jätteont =( felicia vara klant. Slutade innan lunch av någon anledning? Åkte in till Valbo med Linn. Hittade en kjol, foundaition och lösnaglar. Sällan man inte hittar så mycket när man har pengar. När jag inte  hade pengar hittade jag så mycket fina kläder att dom skulle kunna fylla ett helt rum. En hårspray köpte jag också. Den glömde jag såklart någonstans -.- Men fick en ny av pappa nu =) Drack i alla fall caffe latte på waynes såklart. Den är det godaste jag någonsin har smakat.

Puss på alla♥

.

såja :) det tog 5 min... hahah. Jag kan ju inte påstå att jag ansträngde mej speciellt mycket. Men endå vart den snyggare än vissa som jag har suttit i 2 timmar och hållt på med. Less is more. Or something.

Idag var första dagen på konfirmationen. Kuuuuuul att vi satt och asgarava i en heltyst kyrka. prästen, du borde söka till idol btw.

Haha, puss på alla ♥

20september

chacha bitcheeees ;* (coooooooooolaste hälsningsfrasen?)

Nu ska jag fixa en ny header här. den här är så....... eh. kanske blir mer skrivet här då också? vi får se vavavva.

Har hittat mina drömskor på scorett btw;
 är det bara jag eller är dom helt perfekta? Men jag ska inte köpa. Nejnej. Skulle aldrig använda dom. Eller jo. Jag skulle ha dom som nallebjörn och gosa med i sängen. Men äsch.

vi cs ;*

11september

hehe, läskigt datum.

Det var säkert ett tag sen, men Jordin Sparks nya skiva har kommit! Jag älskar henne, dock tappade jag det lite när jag hade trökat ut alla låtar på första skivan. Den nya låter minst lika bra! Nice.

har löshår nu ferresten. Älskar det <3 lägger upp bild på det. Någon gång när jag orkar.

puss1

9september

Jeeeeej fick detta av pappa, även fast jag egentligen ska köpa kläder själv.



Världens underbaraste tunika och en sjal :)

 Såhär såg jag ut i går btw. Då va jag cool.

Konversation mellan mej och mamma nyss:

Jag: mu

Mamma : mamma

Jag : mamma mu. Är det du det?

Mamma: neej.
 
Jag: jo du är en ko.

Mamma: men då är väl du en kalv som kommer att bli en ko.

Jag: fan. där blev jag ägd.









hahah

hejdå






7september

grattis bror igår =)

Hey bloggen, blir lite här ibland somsagt ;) Nu väntar jag på att Anna ska bli klar, sen ska jag sola. Skolan idag. Var som vanligt.

IIIIIImorgon ska jag få Emys löshår :D Hon har färgat brunt, och då får jag hennes blonda! Hoppas att det passar med färg och så.

Här blire en ny header. SNART. Så sjuuuukt missnöjd med denna. Visste inte ens att den fortfarande var kvar.



pusshey ;*

dasfgretshdkufyg

Jag börjar nästan gråta när jag ser alla fina kläder som jag inte kan köpa? Varför? jo för att jag heter Felicia Lotsander och slösade bort hela månadspengen på typ mindre än en vecka. DÖÖÖÖÖ.

har knarkat låten hela dagen




im fighting for this girl on the battlefied of love <3


underbar eren.

pusshey

1september

Idag är det första höstdagen. Fyfan. Jag vill inte. Det känns som det nyss blev sommar och man blev så glad för att slippa kyla, slippa mörker och slippa skolan. Innan sommaren knappt har börjat tog den slut? Nu tar det 9 månader eller vafan det är tills man slipper frysa arslet av sej när man ska ut. Byebye sommaren liksom. Kommer sakna sommaren som in i helvete.

Men heheh... en sak är ju bra, och det är alla höstkläder :) älskar sånna, hehe. Fast höstjackan jag beställde var verkligen asful. Typ hej tant. Kommer verkligen inte använda den.

är hemma från skolan idag. SItter och kollar på höstkläder istället, hehhe.

puss1

RSS 2.0