30april

Hejsan! Idag har jag badat! I sjön. Det var inte jättevarmt. Men det var ändå kul, jag älskart. Stekte massa också, och jag är stolt att meddela att jag nu har fått bikinilinje *stolt*. Fast benen är lika vita som innan, det är lite skumt. Vi badade idag för då tog vi liksom första doppet i april, och det är ju koooolt.

Nu ikväll ska jag först hem till Anna och käka pizza och kolla på film och mysa. Sedan ska vi till Raketinnebandyn eller vad det heter. Sen ska vi hem till Anna igen och sova där.

 Jag, Sara och Jossan, tappra isvaksbadare (det kändes som en isvak liksom). Anna saknas på bilden och jag ser lite halvmysko ut.

hugs♥


29april

Nämen hejsan! Första inlägget här (förutom välkommen-till-min-nya-blogg inlägget haha. men det räknas ju kanske inte riktigt). Jag vet att bloggen är ungerfär jätteful just nu, men har tiggt om en bloggdesign av min kompis så det är på G ;) Jag oooorkar inte lära mej att designa bloggen. Inte just nu i alla fall.

Jaha och vem är jag för dom som inte vet då? Jo Felicia heter jag. Jag bor i tattarviken, också kallad Sandviken. Mina intressen är att ha kul rätt och slätt. Går inte på någon idrott just nu, bara dans om det räknas. Mina kompisar är såklart det bästa jag vet, sen är musik min drog. Inte som att jag sjunger eller någonting, börjar jag med sånt håller alla för öronen hahah! Men jag älskar att lyssna på musik. Hörlurarna är min andra halva genom livet. Jag hatar ägg och när folk smaskar/sörplar när dom äter. Detta är min tredje blogg, bara för att ni vill veta.

Det var lite om mej, och mer om mej och vad jag gör kommer.

hugs♥

 Jag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0