31juli

Förlåt för att jag inte skrev igår. Jag hängde med Ida i alla fall (y) Hon och jag ska flytta till stockholm. Bara så alla vet.

Idag ska jag vara med Nicole. Det var alldeles för länge sedan. Vi ska åka buss. Nostalgi på det. I sandviken har man liksom inte så mycket annat att göra. Fattar inte varför någon vill bo i den här tattarstaden ens? Jag ska fan flytta till stockholm så fort det går. Med Ida. Hihi.

Idag gick jag upp klockan 4 -.-  Hehe. Jättebra. Eller inte alls.

 Gammal bild på mej och Nicole <33

puss1

Latte






puss♥

ehhh

Hej. Blä. Har ätit tre glassar och en fet marabou aldelles nyss. Mätt nu. Hahah, konstigt? nja. Ska i alla fall sova lite nu snart. Tänkte berätta om min dag först. Jag har varit och badat med Anna och Emelie. Det var sjukt varmt i vattnet. Vi var i i säkert en timme. Härligt.

Sen drog vi med oss Jossan saknade unge och stack till stan. Jag köpte en tidning. Inge mer. Jag ska ju vara duktig och spara pengar ju. Går lite halvdant. Fast idag var jag ju duktig. Yey. Applåder.


 Emelie saknas på bilden. Men här är i alla fall våran outfit som typ massa främmande människor kommenterde? En gubbe stannde cykeln och bah: Det här måste man se. Är alla modellklädda eller? Eeeeh... Okej? Jag tycker det är ganska vanligt jag...

 Badbrudarrrr.

 Snyggbrudar.
 
 McDonadls brudarrrrr.

pusstjo♥

29juli

Godmorgon :D Fan va glad jag är. Bara för att solen skiner. Jag och Emelie ska åka och bada, det var ett tag sen känns det som. Har ju haft världens pissväder. Men idag blire beachen. Yeeeys! Fast lite ångest har man ju. Varför ska just jag vara född blekfis? Men det var värre i början av sommarn. Jag lovar. Mina ben typ lös, så vita var dom...

 Där ser ni. Blä. Bajsvita. Men jag bryr mej inte. Eller jo. Jag ska köpa brun utan sol någon dag här. Punkt.

puss1

hey

Hejsi :) Hehe, i dag (igår) skulle jag träna med mamma. Men ehh... jag hoppade över det. Gick med Ida och köpte godis istället. Fanta + japp + tuttifrutti passion + extra citrontuggummi = glad Felicia. Sen satt jag och Ida och spelade bomberman hela kvällen. Haha vadå inget liv? Haha, jag suger på dator och tv spel. Ändå älskar jag sånt, fast jag jämt dör. Hääääh.

puss1

ikeamat lika med ush.

Hey, har nyss varit och ätit med pappa, snart kommer Ida hit ett slag. Maten i valbo suger. Jag ville äta på ikea idag för jag älskade maten där när jag var mindre. Men helt seriöst, jag hatar det. Jag åt lax. Den var typ möglig. Sen smakade såsen senap. Tro mej, jag hatar senap. Jag gillar det mesta. Men senap smakar bajs. Sen fick jag ont i magen av mögellaxen också. Pommes fritsen var det enda som var gott. Men sen när började Pommes frites och lax anses som en okej komination? Nej ush.

Okej jag inser att jag låter gnällig. Men jag är gnällig idag, sådeså. Jag är astrött. Nu kommer Ida snart. Yey.

Ses ♥

28juli

Heeeey jag är uppe! Och ingen behövde väcka mej heller, utan jag pallrade mej upp helt själv! Det är asbra för om ingen väckte mej förra veckan gick jag upp typ 4.... Hehe. Idag ska jag träna spinning med mamma. Pinsamt. Men det gör inget för det är nästan bara 40plusare där. Förresten behöver jag verkligen träna. Jag har tränat typ 2 gånger på hela sommarlovet. Jag är typ världens största soffpotatis. Jag erkänner.

later, puss1


halå

Hejsan :) Kom nyss in efter att ha följt med Ida en bit hem. Varför tycker alla att det är så läskigt att gå ute på kvällarna?  Jag var aldrig rädd förut. Jag älskade att vara ute sent. Det gör jag nu med, och är man med några stycken är det ju ingen fara. Men såfort man blir ensam liknar varje lyktstolpe en gubbe, och ens egna steg låter dubbla, som om någon förföljde en... Det är ju inte ens folk ute? Oftast möter man ju inte en enda. Endå är det creapy.... Aja whatever.

Jag och Ida har inte gjort så mycket, käkat glass på donken och chillat typ. Jag köpte hårinpackning idag, hade mycket mer pengar än vad jag trodde, hehe. Men jag måste nog spara lite endå. Hatar det. Pengar är till för att spenderas liksom.

Nu ska jag duscha och kolla på OC.

 Ida och jag <'3

puss1

låt

Linn fick mej att börja älska denhär låten, sen förstörde hon den helt. Haha, hon sa att han nös i refrengen? Mad ATJOOO. Nu kan jag inte lyssna på den utan att tänka på det. Men den är bra i alla fall. puss1

27juli

Godmorgon påer! Vaknade av att Ida ringde och väckte mej. Ska göra något med henne idag. Jag är fett shoppingsugen men har inga pengar kvar... Mmmm, jag är sugen på nya skor. Men, tyvärr. Jag måste betala konserten och då har jag inte mycket kvar alls. Ush och fydå.

Nu ska jag fixa mej så Ida inte behöver vänta hur länge som helst.

 En bild på mej och Linn ute i regnet klockan 4 på morgonen. Haha puss1 gumman, vi är bäst!

puss1♥

jaha hej

Hejva. Varit med Anna, Emelie, Sara och Sofie. Vi kollade på typ halva låt den rätte komma in som var fett wierd. Men jag vill endå se klart den någon dag. Sen gick jag och Anna och köpte en hel kladdkaka, delade den på mitten och åt upp halvorna på typ tio minuter. Fetton? Vi? Vad fick ni det ifrån? Kollade på början av Patrik 1,5 gjorde vi också. Att kolla på början av filmer är tydligen våran grej. Höh va.

Fick tillbaka min kamera också. Wihihihi.

 Skumma filmen dårå.

puss1

26juli

Ey. Vafan då. Glömde kameran hos Anna igen -.- Jag ska aldrig mer ta med mej min kamera till Anna. Glömmer den ju bara. Annars då? Jag glider runt i mjukisbyxor, städar rummet och packar. Ska till pappa idag. Och vara med Anna, Sara och Sofie. Se you later.

puss1

25juli

Jo, jag sov ju hos Anna inatt. Kollade på film och fettade hårt. Härligt.

Nu är jag bara hemma och det är sjukt skönt! Har sovit borta så mycket på senaste tiden. Ska kolla på CSI och OC hela natten hade jag tänkt. Städa måste jag tydligen också göra. Jag som trivs med att bo på en soptipp. Men det trivs tydligen inte min mamma med att jag gör. Konstigt.

 Jag orkar inte ens vrida bilden. Så lat är jag. Ni får vrida på huvudena istället.  Jag och Anna<333

puss1

älskar

just love it.

24juli

Hej! Hemma nu från Linn.

 Vi försökte göra iste. Men det gick inte. Det kom liksom inge smak ur påsen.
 så vi värmde te, hällde i hur mycket socker som helst och ställde in det i kylskåpet. Det samkade socker.
 Den här började pipa, men vi förstod inte vad det var utan fick hjärtattack. Vi satt och var rädda i typ en halvtimme. Jag trodde typ att the grudge stog i källaren. Haha. Lvlig fantasi kallas det visst.

 Sen tyckte Linn att de var jättekul att spruta sprutgrädde i min käft. Och jag tyckte det var väldigt gott.

 Och sen tyckte vi att det var jättekul att spruta runt grädden utomhus.

Sen satt vi vid datorn ett tag.

 Men typ klockan 4 gick vi ut i regnet och sprnag runt i området och hoppade i vattenpölar. Barfota. Askul.

Hihi. Nu har jag ätit och duschat och har bråttom till Anna där vi ska fetta och kolla på film. Ska slagga där också.

puss1

yeeee

blir insane softning hos Linn ikväll med. det blir nice kan jag lova. ska fixa en ny design någon dag också. jag ser liksom ut som en gris på den här headern. rosa bakrund på det. hur tänkte jag?

puss1


23juli

Heeeey. Vaknade alldeles försent somvanligt. Men whatever, äre sommarlov så äre. Igår drog jag hem från Linn ganska tidigt. Var utelåst ett tag och höll på att dö av värmen. Jag hade inte druckit något på vädigt många timmar då. Försökte klättra upp på taket och öppna mitt fönster. Men det gick som det gick... inga vidare kommentarer. Men sen gick jag i allafall in och sov bort hela dagen, fick cirka en timmes sömn hos Linn. På kvällen gick jag ut med saknade turkAnna. Fick tillbaka min kamera! Yay. Nu är det slut med fula webcamkort. Eller snart slut. Jag har ingen usbkabel här hos mamma. Så jobbigt att gå 200meter hem till pappa och hämta den.
När jag och Anna kom hem till mej satt en fet jäkla groda på vårnan dörrmatta. Jag fick panik och sprang omkriv och skrek. Haha. Jag ringde till mamma och skrek i telefon. Modiga Anna räddade mitt liv. Hon tog en hink och lyfte bort grodan. När jag kom in hade jag fortfarande panik och darrade i hela kroppen. Det kliade i benen och jag var galen. Haha. Jag lungnade ner mej lite med OC i alla fall. Jag trodde inte ens att det fanns grodor i sverige? Om jag överreagerade? ÖÖÖÖÖÖ nej? ^o)


kram♥


Ey biatches

Tjenahallå i stugan, här är en liten uppdatering från insane softningen at Linns place tonight. Eeeeeh. Vi har typ busat. Ätit glass och kolasås te middag. Varför äter folk mat liksom? Glass e waaaaay godare. Fast nu på natten har vi käkat potatisbullar med spännande form. Vi vart så sugna. Sen har vi typ hoppat i sängen och haft twopeople disco. Fräna vi eeee.

Vi lever så att säga livet.
 
So long suckerssssssss

21

Eyyyyyyy. Valbo igår. kom hem med det här :
 What I came for. Duuuuh?


 Suddit. GIRLS JUST WANNA HAVE FUN.

 Bikini. Köpte juh underdel också. Hähä.

Ida vaknade jag försnt och ska va me Linn å Ida.

OCH JAG FICK MOBILEN IDAG! HAPPPPPPPPPPPPPPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

puss


20juli

HIHI. Igår var jag med IdaKorv. Idag ska jag va med IdaKorv. Vi ska te valbo och jag ska köpa jeansshorts :) Och meeeeeeeeeeeer. Hehehehe.

Ida är en korv.

Puss♥

JAAAAAAAAAAAA

JAAAAAA! Fick nyss veta att Alexander Rybak har konsert den 19oktober och Dina har redan fixat biljetter! YAYYYY! Visserligen har jag inte frågat mina föräldrar än, men det ska nog gå bra :) Och ledigt från skolan får man väl? Hihi. IM HAPPPYGIIIIRL!!!

puss♥

18juli

SÅ. Nu är jag hemma från stockholm. Igen. Grönan igår, det var hääääääärligt. Och stan idag. Köpte:

 SHADES! Haha jag var tvungen. Shit va cool jag e. Hoppas dom håller nu då. Båda min andra par solglasögon jag köpte i år och ett par jag köpte förra året har ena bågen gått av på? Solglasögon gillar inte mej. 

 Men det gör däremot linnen. Och jag gillar dom. Köpte dehär på gina och är käääääääääääär.

Sen köpte jag bara smink och skitsaker.

Skriver mer om när vi var på Rybak när folk har skickat bilder. Vilket nog kan ta ett tag ;)

puss♥

heeey

Imorrn ska jag te sthlm igen, fast med pappa. HEHE känns som att jag har varit borta typ hela sommaren? Men efter det ska vi typ bara va hemma. Skööööönt.

Amen vi ska typ på grönalund i allafall. Och kanske gå lite på stan också. Hoppas det eftersom jag har lite pengar kvar att bränna den här månaden, och vad kan vara bättre att spendera det på än lite tillskott i garderoben? Inte mycket alls. Hiehie.

 En vacker bild som togs när vi var på grönalund med klassen. HAHA.

Förresten glömde jag min mobil hos Dina i stockholm :O Men dom har postat den i ett brev :')

puss♥

16juli

Tja! Jag har varit hos Dina i sthlm en vecka, därför har jag varit off bloggen. OCH JAG SÅG ALEXANDER RYBAK!!!!! Haaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Love him. mer om det sen.

Nu ska jag snart ut med Jennhy saknade människa.

puss♥

hallå i stugan

Hejsan! Idag (eller igår, klockan är ju över tolv) var typ kusin + hans familj och grillade med oss. Sen gick jag ut med Emelie och Josefine och gjorde Sandvikens gator osäkra, hähä. Vi strödde rosenblad, just so you know.

 En bild på mej och Jossan i skolan. MODELLERNA THEM SELF!

puss♥

6juli

Morning sunshinees :) Kollade på någon jäkla skräckfilm igår med mamma, sen låg jag uppe hela natten för att förtränga lite bilder som hade fastnat på min näthinna hehe. Nejmen jag hade nog suttit uppe ändå :)

Idag ska jag göra något med Emelie. Jag har fått värsta shoppingabistens, känns som att det var längesen jag var i valbo. Egentligen borde jag vara duktig kicka och spara lite pengar. Får väl se om jag gör det eller om jag handlar upp allt. Jag vill handlaaaaaaaaa. Hiehie.

puss♥


5juli, definetivt

Hej! Just nu skäms jag lite. Det kaaaan vara för att jag sitter och lyssnar på Darin. Men den här låten är faktiskt bra (a) Haha, breathing your love heter den, och jag lyssnade på den i typ julas. Så blir det ofta för mej, att jag lyssnar sönder låtar, sen efter några månader börjar jag lyssna på dom igen.

Nu har jag asont i magen. Eftersom att det är sommarlov brukar jag glömma bort att äta, sen blir jag hungrig och äter som en galning. Iiiiiiinte bra.

puss♥


5juli?

Ja det står att det är femte juli här på min dator, men jag personligen känner som att det är andra? haha.

Amen jag kommer vara off bloggen idag. Mår inte bra. Och var är alla när man behöver dom? Men kolla in imorgon istället.





puss♥

4juli

Hola amigos! Jag insåg att jag glömde att skriva att jag skulle åka innan jag åkte. Sorry. Jag åkte i allafall till en liten stuga i något som jag tror hette norrtälje. Var till åland över en dag också. Blablabla.

Förlåt för ett kort inlägg utan bilder. Men jag är trött och min kamera är fortfarande hos Anna. Och jag tror det var idag hon åkte till Turkiet. Åh. Jag som ville träffa henne en gång till innan hon åkte. Bajsbajsbajs.

kisses♥

RSS 2.0