TJENISPENIS

Tja :)
Idag har jag vaknat och typ bara chillat hittills, duschat, kollat på riverside och färgat håret på mamma. I'm her personal haircolorer, haha stavningen är klockren gissar jag. La även i lite slingor vid min gula utväxt. Euuuw... Och slingade resten av håret lite till. U can never get to blonde. Som ni märker är dagens grej att blanda engelska och svenska.

Får se vad jag hittar på senare,

Ses i nästa liv :D


ego

Hade tråkigt och tog massa egobilder

 Apa ?





Sen kom lillasyster och joinade med sin snygga mask



helvete va snyggt,

au revoir



You are who you where its true

Så, har en ny kategori nu; "låtar". Jag lägger in så mycket musik så det är lika bra att ha en kategori för det.


Här är i alla fall gårdagens och dagens favorit:


BÄSTBÄSTBÄST!!!




puss

TYYYYP RANDOM

HEJ :D

Vet ni vad jag kom på ? Dom letar alltid efter pengar i soffan, under kuddarna, på tv, så jag skulle testa. Jag hittade ett gipsfinger, en tia och en makaron. Fyndigt.

Jag har bestämt mej för att bli rik när jag blir stor. Kollade på massa designerkläder idag. Jag har hittat en ny älskling, Jimmy Choo. Hittde mina drömskor där, på rea! 1600 kronor. Hehe. Det mesta där kostade 3500, men sen var det ju så jävla snyggt också. Som sagt, jag ska bli rik.

BTW, jag älskar "how I met your mother"


HEJDÅ :D

HEJ

lite bilder från igår när jag och linn väntade på bussen.
 Hihi jag börjer på huvudet och linn blinkar. FAIL.  Ett pussmärke på kinden. JAG ÄR POPULÄR !! Hahah, humor tja.
 Jag lekte Andrea i " djävulen bär prada"

 Höst :) Ja mobilkamera.
 OLLESMÖBELUS

Hatar fucking mobilkamera, precis alla bilder blir suddiga. Efter valbo träffade jag Nicole och bara pratade, skönt.


PUSS


köpt

Det här köpte jag idag i valbo:
 Lacktights, 149 kr, rött läppstift 125 kr, brun utan sol typ 55 kr. Mmmmm, brun-utan-solen luktar malaco truly, hiho underbart.



hahah, skitbilder jagvet. Mobilkamera = suuuuuucks.


trött flisiiis

Kunde verkligen inte sova igårkväll/natt. När mamma gick upp och gick till jobbet gav jag upp. Haha, men det är lugnt. Det här händer någon gång ibland. Och jag kommer orka idag. Jag har till och med gått till skolan utan att sova något. Man är seriöst piggare då än om man sover typ 3 timmar.

BTW, här är en liten film som vi spelade in häromdagen när jag och Ida sjunger. Njut av våra vackra stämmor, speciellt Idas solo ! :)




Vad säger ni ? idol nästa eller ?

kan. inte. sova.

ÅÅÅH jag får ryck. Jag kan inte sova, and I hate it. Klockan är 20 över 4. Får väl ligga uppe tills jag blir trött nu I guess. För att ligga och vrida på mig hatar jag verkligen.

Ska ställa klockan på typ 9 i morgon tror jag. Jag och Linn ska nämnligen "träna" . Dvs åka till valbo och handla kläder. Haha, det finns ingen bättre träningsform. Jo för seriöst, fatta va mycket man går runt där. Man tränar nog lika mycket som en fotbollsspelare gör under typ 1 träning. Eller, njae, men aja, man kan få låtsas. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, brunutansol måste jag få med mig hem i alla fall. Får typ skriva upp det på handen så jag inte glömmer, hehe. Sen ska jag nog köpa lacktights tror jag. Sådär jättemycket pengar tänker jag inte slösa, gjorde av med det mesta i lördags eller när det var.

Jaja, godnatt/godmorgon ♥

glasögonorm


Älskar glasögon! Äre konstigt att vilja ha ett synfel så man får ha glasögon ?

skolkortet

Alltså, jag blev inte jättenöjd. För jag ser så "puttenuttig" ut. Hihi, det kan ju vara bra, men inte här. Och jag såg vindögd ut när man tog kort på kortet. Men det gör jag inte på det riktiga kortet, utan det är för att luggen ligger över och det blir någon konstig skugga. Ögat ligger egentligen precis under den där hårgrejen om ni fattar. Men jag ver fin i håret !


puss

idag




inläggen som hamnade på varandra skriver jag om sedan. Alltså, hur fan lyckades jag ? jag = klant. Ska i alla fall springa hem till pappa och hämta skolfotona, alla andra har tydligen fått dom. idag blire Anna, minnyymlm.blogg.se .

puss

?

HJÄLP ! inläggen ligger på varandra :O vafan har jag lyckats med ?

vintertid

Fan vad bra det här med vintertid är. Vafan, klockan är kvart över 2 tänker jag. Nu måste jag gå upp. Men då visar det sig att klockan bara är kvart över ett. Fan va smart. Jag har en timme tillgodo. Hur bra som helst.
 Idag ska jag vara med rumpnissen Anna. Minnyymlm.blogg.se. Min dator vill inte vrida bilder.

pussis

klockrent








Jag skrattar lika mycket varje gång. HAHAH. Disktrasan.

valbo

Kolla mitt fina collage med webcambilder :D

 

Det här köpte jag idag i valbo. En skitstor jacka, hur skön somhelst, ett par uggs, jeanstights, ett diadem, 2 par örhängen och en mascara.

Im lycklig as vanligt when I har handlat kläder :D


puss







im gonna hit this city !

Det är inge kul att blogga utan bilder. Så äre bara. Sen äre inge kul att läsa en blogg utan bilder. Iknow that. Så jag kommer nog inte orka så mycket blogg.

Nu ska jag te valbo. Vinterjacka+uggs+mascara+rosettdiadem=det jag bestämt ska köpa.

Sen blire nog något mer också !

puss


dö lugg

KAN MIN LUGG VÄXA UT SNART? Vill inte ha lugg längre. Suger.

tja

Erika

Var med Sara, Lisa, Emelie och Sophia och åt på american, sen åkte vi hem till Emelie och kollade på idol. Jättemys vare, hihi puss :)

Sitter och lyssnar på Erikas låt som hon sjöng ikväll. Så jävla bra ju, INGEN kunde mäta sig med henne ikväll. Jag älskar hennes röst, älskar låten, och jag älskar 3 doors down. Brukar lyssna på dom ibland. Underbart, hihi :)



psuspsuspsuss


HÖHÖHÖHÖSTLOV ÄGER TYYYYP

Yeey, höstlov! hur bra ? Såhääääääääääääär bra !
Kom nyss hem från ett utvecklingsamtal, hehe, gick ok.
Ikväll blir det ut och äta, sen filmkväll med brudar, nice det :)

IHÅIHÅ = låta som en åsna.





NU MÅSTE VI SKYNDA SOM FAN ! :O:O Fast inte jättemycket.

Haha Sara är för skön ibland


XOXO gossipgirl

haha nejdå, blev lite random på slutet.

hejdå :)

facebook

Hej jag har inget att blogga om. Vad gör man när man inte har något att blogga om? Man tar sin senaste facebookuppdatering! (nej det gör man inte men vi kan ju säga så)

äter nudlar. Jätteglamoröst verkligen :) MEN det är asgott och typ det enda jag kan göra, hähä (a) Sovmorgon till 20 över tolv i morgon, nice det. Och ja jag tänker skryta med det varje torsdagkväll. Pusss

så är det.

och självklart får man kommentaren: Men du tar ju egen sovmorgon hela tiden i alla fall.

SÅSÅSÅSÅ KAN DET GÅ NÄR INTE HASPEN ÄR PÅ ! :)


dutti kicka

Felicias lillesyster: *slänger russin i felicias hår* Var tog russinet vägen ??

Felicia: Ehhh, i mitt hår ?

Felicias lillesyster: Men du kan vara ett hår !

Hahah hon är så dukitig, vet precis hur det ska vara ! :)




SHOOOOT

NEEEEEEEEEJ :( För att jag inte gick till skolan får jag inte gå ut ! jag som skulle träffa Nicole. ÅÅ :I Sugen på fanta är jag också. Livet suger ibland, hehe.

Jag lyssnar på Sillyboy och TikTok. älskar dom. puss

hemma

HEJ ! hemma från stockholm, det ägde. NU är jag hemma från skolan för att jag är (hostilehost) sjuk. Eller så var det så att jag vaknade tio i ett ? (a) Sitter i alla fall och käkar nudlar nu. Jätteglammit verkligen. Men allt annat är så jävla svårt att göra :O Haha. Sen är det gott. Dricker Actimel gör jag också. Haha, goood combo (y)

Nej, nu ska sjukligen ta hand om sig. Kolla på andraavenyn nästa! Bilder från stockholm laddar jag in senare. Ha ett bra liv!

puss

TiKToK i'm the clock :)

Ska packa lite saker för imorgon, sen blir det nog till att gå och lägga sig tidigt, med tanke på att jag ska upp klockan 5 imorgon. Önska mej lycka till liksom. ÅÅÅÅ jag hatar att jag inte har en kamera. Haha ranom sagt. Men jag är sjukt taggad på stockholm ! :) Ska bli så kul.

Men då blir inget skrivit här förns typ tisdagkväll antar jag.

Se you then bitches, puss :)

:'(

DÅÅÅÅ ska kameran självklart inte funka för mig. Håll tummarna för att jag har garanti.

18oktober

Idag är det precis 5 månader tills jag fyller 15 ! Woho, statuuuuus !

hahah, måste bara berätta om världens roligaste sak som hände nyss, jag och min lillasyster lekte kurragömma (hahah, vi har våra stunder).  Jag hade gömt mej i städskåpet, då kommer mamma och ska hämta en trasa typ. Hon bah öppnar dörren och hoppar till och skriker. HAHA, ni fattar inte hur jävla kul det såg ut.

Och jag har hittat min kameraladdare som jag har tjatat om i tre år ungefär. Livet är för underbart ibland, hahah.

Igår sågjag "män som hatar kvinnor", älskar den.

PUSSPUSS HARE BÄST PUSS x1000000000000000 HAHAH RYYYYCK

sillyboy, you had a good girl but didnt know how to treat her. t-t-t-reat her

Har nyss käkat mammas glace au foor (stavning ?), så jävla gott.



underbar låt. Haha, känns som att jag lägger in musik ganska ofta. Men lyssna på den här,, för den är heeeeeeeeeeeeeelt bäst.


puss

17oktober

Klockan är 5 och jag har nyss gjort mig klar, klätt på mig och borstat tänderna. Vissa personer får panik av att sova bort hela dagen, men jag tycker helt ärligt att det är skönt. För det första tänker jag ju inte sova bort hela natten dårå. Och för det andra så finns det väl ingen som bryr sig om 100 år. Jag gör precis vad jag känner för och det är ju då man mår bäst, ellerhur ?


Ses <3

hejhejdå

Hej jag har vaknat. Hejdå nu ska jag somna om :)

Jordin

AAA Jordin Sparks var på idol, min stöörsta idol <33

Annars tyckte jag Erika, Eddie och Robin var bäst ikväll.

Jag vill hitta min kameraladdare så jag kan ladda upp mer bilder här, och till på måndag när jag åker till älskade stockholm. Men det är så med mej, alltid är någonting borta. När jag hittar det som var borta försvinner något annat. Det är drygt. När jag väl har allting på sin plats vilket händer typ en gång varannat år, känns det otroligt ovant fast sjukt skönt såklart. Men OM jag inte hittar den får jag väl ta kort med mobilen då. Bättre än inget.

nu blire CSI miami, <333333 på det.

puss

HAHAHHA jag DÖÖÖÖÖÖR

Jag satt och kollade på that 70s show, och det var reklam. Då kom reklam för bonde söker fru och min lillasyster bah:

ÅÅÅÅ det där är bonde köper fru. Det är jättetråkigt.

Jag dog !


felicia idag




idag. Rosa läppar, grå kofta, mörka jeans och mitt favoritlinne.

And now Iam of to school. Bye bitches :*

Godmorrning

Någon som vet var man kan köpa dom här ? Dom är så jävla snygga.

 Gud jag är helt kär i dom.

puss


gooooodnatt

Åh, min kameraladdare har gått upp i rök. Whahahahahaatafuck. Och jag som åker till sthlm på måndag. Det kom ju lägligt. Angående stockholm har jag slarvat med ledighetslappen och vet inte ens om jag får ledigt. C-R-A-P. Livet suger ibland.

Nu ska jag kolla på älskade CSI miami och sen sova. I morgon ska jag upp 7, skratta åt en sak och sedan sova till halv 9. Vad jag ska skratta åt its a hemlighet.

Vi ses Imorrn.

PUSS

nyttt

What about nya headern ? its FLISHA fuckfaces.

Tjohåa alaä lÄÄÄsarä. (for Josefine berg. hahah, hon fattar)

HEJSI. Kom nyss hem från dansen. Det var askul, jag älskar det ! Men jag har inte varit med på typ 50 (HEJÖVERDRIVA) träningar, så jag fattade typ inget. But I will learn it biatches.

I morgon har vi SOprov, shooot me. Men jag börjar kvart i elva. CHill värre. Fast jag brukar börja senare. morr.

Jag har verkligen inget intressant att skriva om. Nu ska jag duscha av mej allt svett. Ska bli såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär skönt

 

puss love u.


BÄSTA

Av någon anledning hade jag missat den här, fast jag jämt kollar på the voice den här tiden. Men Sofie tipsade mej i alla fall



Haha, man blir beroende av "face drop" och samma sak med den här.


Jag älskar mig själv,
fan vad jag är läcker och bra
jag är allt jag någonsin vill ha
det finns ingen bättre än jag
jag älskar mig själv

klovkrent ju !


viva la vida





JAG ÄSLAR DEN LÅTEN. Jag gillade den när Coldplay gjorde den, men den var så... jobbig på något vis. Man orkade inte lyssna på den. Eller man och man, jag orkade inte lyssna på den. Men Darin gör den asbra (haha Darin. Jag skäms).


pusso

14oktober


 dagens :)

försökte ladda upp i morse, men dååååååå ville inte blogg.se :(

ska ha filkväll hos anna ikväll. mysmys.

pusss


<33

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle skriva förren i morgon elr senare ikväll nyss, men jag lär bara berätta om min dröm jag hade inatt. Det var jättekonstigt. Jag drömde att jag låg och sov. Det som skilde sig från vekligheten var att mamma kom och väkte mig. Men inte speciellt snällt, hon skrek och sa att nu fick jag fan gå upp om jag skulle hinna. Jag bah: men vart fick du luft ifrån ? Sen vände jag på mig och somnade om  Jag trodde att det var sant, för det kändes verkligen som det.

Det kändes som jag sov någon minut, sen vaknade på riktigt och tänkte att det nog var bäst om jag gick upp om jag inte ville komma försent (vilket jag alltid gör, men tanken är ju ändå det som räknas). Men när jag gick upp var det typ 3 på natten och alla sov. Jag blev förvirrad och gick och deckade i sängen igen. Sen hände samma sak typ klockan 6 igen, fast då var mamma vaken när jag gick upp, jag bah: väckte du mej nyss ? Hon bah: eeh ? neej du kan nog sova ett tag till.

STRANGE!

MU

BRB, typ ikväll elr imorrn. HAHA, puss biachess (L)(L)


hollywoodfruar

Sitter och kollar på "svenska hollywoodfruar" som nyss har börjat. Det är askalas, men något som inte är askalas alls är att det är sista avsnittet. Vafan tänkte 3an ? Göra typ 4 eller 5 program, sen lägger dom av ? Dööö. Jag gråter blod, buhu :'( 

Anna Anka i mitt ♥ haha.


12 oktober

tja :) kom nyss hem. Kollar på that 70s show nu, im diggar it. Kakor är gott. Snart ska jag göra svenskagrej. Eller inte ! Mohahaha.

 

Ses sen puss och hej, :)


amen ja vene

Trött som en gris. Inte en pigg gris.

nu ska jag gå ålägga mej å inte skriva nå mer. Skriver fel och suddar hela tiden. snart stängs ögena.

har man sagt A får man säga B sen får vi C va D E


hemma

så, nu är jag hemma från farmor. Haha, hon är så sööööööööt.

lägger ut bilder från igårkvll nu. Alla bilder är Sofies, för min kamera gick sönder </3

Hannah, Lina, Micis, Felicia och Felicia. Dresscode var modemiss, och jag körde på långkalsonger och en tunika som jag hade i typ 5an som ni ser. Sminkade mej ett ihopväxt ögonbryn av rosa ögonskugga, drog med faoundation över halsen och gjorde solpuderfläckar i ansiktet. Sååååå snyggt. En galge hade jag i tröjjan också. HAHA

 Sofiiiiiiiiiiiiiiiie.

 Haha, Anna, Sara och Sophia, steeeekarna, tja.
 tacopajj (y)


 Jag gissar att sofie har ätit liiiiiiite godisrester idag.

 :)))

 puss på anna

  Här körde vi något. ahaha. Körde "jag har aldrig" och "sug och pussleken" ( vilket låter väldigt konstigt om man inte vet vad det är) också. 

 jag har aldrig. Men det gick ganska dåligt, för jag glömde jämt bort om man skulle ta om man hde gjort det eller inte. Huuuum.

 

 Puss och sug.
 Haha, lyckliga flickor. :D (dock ser jag ****** ut, men de bjuder jag på !)

 Whos tha prooo?

 mjahahah :)


pussielliepuss :)


11oktober

Godmorgoon

Tjejkvällen igår var bäst, men min kamera gick sönder :(

Skriver mer om det sen, ska in till farmor, haha

pusss

jag är busunge



Hahah, min humor äger :'D


och min mamma har bara mej och mina syskon på msn, heheh, därför hon heter sådär.

hej :)

HEjsan! Har varit osminkad och gått runt i mjukisbyxor hela dagen, och förlåt men det känns så jävla äckligt :O haha. Mjukisbyxor ligger mej verkligen inte nära hjärtat. Tights, jeanstights och jeans, d e riktiga kläder det ! Och jag ser verkligen ut som en femåring utan smink. Även att jag bara klagar och klagar utan att götra något åt det. Jobbig brud det här.

har i allafall nyss varit på prix och köpt godis till ikväll, partyyyy hos Sofie dårå, nice :D Men mår inte så bra, och blire ännu sämre går jag nog inte. Ajaj huvudet gillar inte mej :(

hörs lite senare vavavav :)

10oktober

Godmorgon! Fråga mej inte vad ja gör uppe halv 10 på en lördag, heheh. Soooo not me.

Haha vad finns det att skriva om nu? Ses sen istället, puss och kram och nyp i stjärt1


hej ett helt onödigt inlägg hejdå

Kamerasladd <3

Nu har jag äntligen hittat kamerasladden :)

Såhär såg jag ut igår antar jag att vi kan säga eftersom att klockan är 20 över 12








Puss och godillenatt :) ska inte sova än, men jag stänger av datorn tror jag :)













all jävla skit är ju dit fel, låt mej vara jag orkar inte.

hemma :)

Så, nu är jag hemma. Ska kika på riverside nu, det är ett b-pogram på svtplay som är sjukt random och kul. Sen ska jag plugga </3

puss23

en rubrik vareja

Hihi. Skulle ha lagt in bilder på mej idag (jag vägrar skriva "dagens outfit") , men jag hittar inte kamerasladden. Crap. på tal om snor så vill jag ha rosa uggs :) Haha raandombiatch.

morgonens låt här :

 

Jag hör bara att hon sjunger one two three, sen då? Wierd för man hör inte. Men den är trallvänlig, haha hej coolaste ordet.

nu ska jag snart till skolan, om 13 minuter ska jag börja gå. Aoootch.


9oktober

Hej! Förlåt för min frånvaro från bloggen, heheh, blir så ibland :) Jag har i alla fall sovmorgon till 20 i tolv, då har jag bara 2 lektioner. Chill! Gick upp klockan 8 och kollade på vakna med the voice. Naaajs. Nu dricker jag min hemmagjorda caffelatte, som är bäst.

Igår mådde jag asdåligt och gick hem innan sista lektionen, la mej och sov fram till typ klockan 6. sen gick jag och la mej igen klockan 12 och kunde somna. Wieerd.

HAHAHHAHAH, jag sitter och asgarvar för mej själv. Det blir så ibland när jag tänker på något roligt som har hänt förut. Det är ganska drygt, för det händer oftast när jag går förbi folk. Hah, jag anses nog som ganska psyco som går och skrattar för mej själv. Men nu måste jag bara dela med mej om att jag skrattade åt att Linn fick ensam mamma söker till  trashig morsa röker haha, sjukt kul ju :')

 

 love ya, flimmerhåret :D <3


kommer kanske en bild på mina kläder om jag fortfarande har lika mke tid när jag har klätt på mej, puss1


5oktober. DAGEEEENSLÅTTTTTTTT















förlåt för att jag inte har orkat skriva idag. älskar låten iaf :D puss<33

4oktober

hejhejhejhejehje.

Skulle ha filmkväll igår med Sara och Sophia, men dom ville kolla på körslaget istället. Haha, men det var kul i alla fall.

Nu håller ag på och planerar bussar och sånt till den 19 oktober när jag ska till stockholm till Dina :D Jag lääääängtar. Vi ska på Alexander Rybak konsert, och fast jag inte tkr om han lika mkt som in sommras så ska det bli sjukt kul :D 

puss1


DAGENS LÅT




alltså varför är jag typ den enda i hela sverige som illar den här? Den äääääääääääääääger :)



fill another cup up
feelin on your butt what?


 blame it on the goose
 got you feelin loose
 blame it on the petron
 got you in the zone
 blame it on the a a a a a alcohol

3oktober

MORRRRRINING :D

Händer här då? Haha, ingeting, för det är en blogg. Jag har ingen aning om vart jag vill komma.
Var med Ida igår, kollade på idol bland annat. Jon har börjat suga, Erik är väl liiiiite överskattad även om han är bra och Clara gick inte vidare. Clara var mitt enda hopp. Eller något. Jag vart så sur att jag inte ens kollade vilka andra som gick vidare. Sen har jag kommit på att jag hatar godis också. Fyfan, köpte för typ 15 spänn, ändå fick jag asont i magen och typ två blåsor i käften. Haha, men det var kul endå igår även fast det inte lät så här.

Och på måndag börjar Linn i min klass :D wiiiiiiiieee.

puss1

2oktober


 Hello, dagens outfit, vilket känns jättetöntigt att skriva :)

Jag har sovmorgon till 20 i 12, heheh, puss på alla som sitter i skolan och gick upp klockan 6 i morse ;*

Jag har tagit insperation från Kissies blogg och ha börjat gå på caffelatte diet, fast inte precis som henne för hon går ju på chailatte diet, och chailatte smakar bajs :) Det går ialla fall och köper en b-caffelatte på OK för 14 kr till lunch, det är mke godare. Fast jag tar en macka också, för jag vill inte gå ner i vikt. Det är det som är grejen med diet egentligen, men jag går p diet för att det är godare att gå på diet. fattar ni?

Jag harr kommit på en strange sak btw. Ni vet HM divided`? Divided betyder ju delad. Och dom har trosor som det står divided i stjärten på. HAHAH fattar ni? smaken är som baken, delad alltså ;'D

Nu ska jag sluta rabbla upp massa skit här, puss på er ♥


RSS 2.0