9november

tja. Snorisnor. Jag är sjukt trött och allmänt snorig idag. Härligt. Eller inte. Jag blir nästan aldrig förkyld, så det känns ganska mysko, hahha. Men trots att jag aldrig blir förkyld nyser jag ganska ofta. Det är lite wierd. Hohi, nu har ni lite information om min näsa. Det kan ju aldrig sitta fel.
Var i alla fall i skolan idag. Satt i matsalen i över en timme och snackade gammla minnen från vallhov med Jossan, Emelie och Anna. Skrattade som fan. Sen fick vi något ryck och dom försökte göra trosryck på mig :O Haha, sprang in i massa folk och skrek. Dryg brud hihihi.

Sen var jag med Ida när jag kom hem. Roligt som vanligt!

Sen kan jag avsluta med att säga att jag hatar beserwisserfolk. Sånna som tror att dom är bättre än andra exakt hela tiden och aaaaldrig gör något fel, utan alltid har någon att skylla på. Visst, jag kan säga om det är något jag är bra på. Men jag kan också erkänna att det finns saker jag är totalt kass på.

ses

Kommentarer
Postat av: Natalie

vilken söt blogg du har :)

take care, puss!<3

2009-11-09 @ 23:53:16
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: Madde

Läs den senaste nyheten kring twilight-stjärnan på min blogg och säg vad du tycker om hennes agerande! Skulle vara väldigt intressant att höra din åsikt!



http://maddisenj.blogg.se

2009-11-10 @ 14:38:34
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: HANNAH!

I göteborg snöar det.. men det landar ju inte direkt :P slask!

2009-11-10 @ 17:00:08
URL: http://hannahborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0